Jongeren denken en beslissen mee in uitvoeringszaken

EÊn van de vijf ambities van het actieplan Jeugdwerkgelegenheid van de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar is om jongeren zelf mee te laten denken en beslissen in uitvoeringszaken. Daar staan wij uiteraard helemaal achter!

  • Jongeren worden van nu af aan regelmatig om advies gevraagd. Zo worden wij betrokken bij beleid en uitvoering in onze gemeente met als doel (meer en beter) aan te sluiten bij de belevingswereld van jongeren.
  • Wij zijn als groep divers en dus een afspiegeling van onze achterban. Als wij adviezen geven dan doen we dat dus namens alle jongeren uit onze gemeente.
  • Ook stimuleren we andere jongeren in onze gemeente om zich ook actief in te zetten in de maatschappij en voor hun eigen toekomst.

jeugd-vertegenwoordigd-het-project750

Jongerenparticipatie krijgt een grotere rol

Het is de bedoeling dat jongerenparticipatie een steeds grotere rol krijgt in alle drie de gemeenten. Jeugd Vertegenwoordigd moet bekend komen te staan als betrouwbare en inspirerende jongerengroep. Daarom praten we ook met andere organisaties, ontmoeten andere jongeren en promoten we ons project.

Voor de promotie denken we zelf ook mee en beslissen mee over de activiteiten, uitingen en campagnes. We communiceren met andere jongeren, relaties en overige bewoners. Dat doen we via de projectwebsite en social media, tijdens lokale activiteiten en via partnerorganisaties. Bij de online promotie van het project zal film (onder andere vloggen) en fotografie worden ingezet.

jv_leidschendam-voorburg400x190wit
jv_voorschoten400x190wit
jv_wassenaar400x190wit
Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen spoedig contact met u op.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt

Vul hier je zoekopdracht in